Lilli Jahilo, designer från Estland, gör ”världens vackraste klänningar”, designade för att verkligen lyfta den moderna kvinnan.

Lilli Jahilo, som tidigare jobbat för Chanel, har en makalös känsla för detaljer. Sedan lanseringen 2010 har Jahilo främst fokuserat på ehandel. Sommaren 2018 kunde dock Jahilo’s hängivna kunder för första gången uppleva de vackra plaggen i en fysisk miljö i The Lobby. Lilli Jahilo var själv på plats för att möta sina mode-fans och visa upp sina senaste kreationer.

– The Lobby var precis det jag letade efter när jag skulle introducera mitt varumärke på den svenska marknaden. The Lobby var den perfekta plattformen för att aktivera varumärket, möta mina kunder och visa upp mina kreationer. Jag älskar The Lobby’s centrala plats, snygga interiör, professionella säljsupport och hjälpsamma personal. Jag gillar initiativ som verkligen ligger i tiden och The Lobby är ett koncept som verkligen speglar nya trender inom retailmarknaden. säger Lilli Jahilo, designer och ägare.