Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar har uppenbarligen aldrig fått möjligheten att uppdatera höstgarderoben med grymma plagg som dessa. Häng med.

För många är hösten en slags högtid för outfit-makeri. Färgsprakande löv och vind, regn och rusk inbjuder till både vackra och funktionella lager-på-lager kreationer.

Höstoutfits, stickade tröjor och kavajer går hand i hand, och hos Stefania Esse tummar man inte på varken design eller kvalité.

Märket som grundades 2016 av Stefania Stroppiana satsar på unika stilistiska val som skapar tidlösa plagg.

Stefania jobbar utifrån sin egen inspiration, och resultatet är strålande.

Foto: Stefanie Esse

När du väl valt ut en passande kofta eller kavaj kan en snygg blus och kjol eller kostymbyxa i siden sno ihop hela outfiten på ett perfekt sätt.

Då ska du vända dig till Vesna W – märket som tar slow fashion in i finrummet.

Vesna Wågmark är grundaren bakom klädmärket som också bär hennes namn.

Tidlösa plagg i en klassisk stil, av högsta kvalité är ledorden bakom märkets kreationer – men tro inte att Vesna bara designar överdådiga lyxplagg för finsittningar.

Tvärtom, säger Wågmark själv. Hon är tydlig med att hennes plagg fungerar lika bra när du ska klä upp dig, som när det är business casual som gäller.

Foto: Vesna W

Genom bra kombinationer med plagg av hög kvalité kan du ta emot höstens rusk med öppna armar – och samtidigt regera den inofficiella korridors-catwalken på kontoret.