Visst vore det smart om du kunde äga alla trädgårdsredskap och maskiner med dina grannar? Nu har du chansen att få tillgång en helt ny tjänst som gör det möjligt – det enda du behöver göra är att slå en hole in one.

Proffset levererar

Efter 325 år på marknaden är det fullt tillåtet att kalla sig själv för en expert. Tack vare konstant innovation, maximal funktionalitet och högsta kvalitet fortsätter Husqvarna att leverera smarta lösningar för vardagsfixare och proffs.

En av världens bästa tillverkare av redskap för trädgårdsskötsel på plats i hjärtat av Stockholm. I år väljer Husqvarna att spendera sin sommar tillsammans med The Lobby och har sedan en tid tillbaka installerat sig i den rymliga lokalen på Regeringsgatan 61.

Stans grönaste gräsmatta

Kanske har du passerat The Lobbys skyltfönster och fått syn på en grön gräsmatta och något som liknar en futuristisk varelse på fyra hjul? Nästa gång du är i närheten – kliv in, rasta fötterna på perfekt gräsmatta och sätt dina golfkunskaper på prov.

Juli månad är kommen och Husqvarnas nästa tävling likaså. Föregående månads tävling är avslutad men än har du chansen att vinna en sprillans ny ”state of the art” robotgräsklippare. Den här gången tillsammans med din favoritgranne.

Foto: Husqvarna

Delad glädje är dubbel glädje

Husqvarna Automower 430X är en avancerad modell i X-serien skapad av världsledaren inom robotgräsklippare. Tuff terräng, smala passager och sluttande backar är inga problem för den självgående gräsklipparen som håller gräsmattan välklippt i vått och torrt.

Husqvarnas trädsgårdsmaskiner är som gjorda för att delas med grannarna. Därför har Husqvarna och den nya tjänsten ihopa inlett ett spännande samarbete som gör att du kan köpa produkter tillsammans med flera personer som genom tjänsten anslutit sig till produktcirkeln. Gynnsamt för både miljö och plånbok.

Tävla om årets innovation i The Lobby

Fram till den sista juli kan du vara med och tävla om vinsten som blir en delad robotgräsklippare med din granne. Slå en hole in one på den uppbyggda golfbanan med perfekt gräs i The Lobby, välj ut en granne du önskar dela vinsten med och formulera de främsta fördelarna med att äga och dela på samma gång.

De lyckliga vinnarna dras i början av augusti och redan idag kan du svänga förbi The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm för att utmana ditt bollsinne och spana in förstapriset.

Foto: Beata Cervin/The Lobby