Med många mil i benen och prestigefyllda prestationer i bagaget fortsätter Anna Wretling att driva flera företag och träna på elitnivå samtidigt som hon är mamma till två barn. Med en tydlig målmedvetenhet och en stark drivkraft är ingenting omöjligt.

Anna Wretling har alltid levt enligt filosofin om att utmana sina rädslor och våga drömma storslaget. Den levnadsfilosofin gjorde dels att hon 2014 lanserade sitt varumärke Power Woman, men även att hon tog sig igenom världens mest extrema triatlon med endast sjutton kvinnliga deltagare.

Exklusivt sportmode för atleter

Power Woman erbjuder exklusivt designat sportmode för kvinnor som vill framhäva sina förmågor, utforska sin inre kraft och aldrig ge upp. Plaggen är noggrant producerade och testade av atleter för att garantera högsta kvalitet och bästa passform.

Världens tuffaste triatlon

När vi frågar Anna Wretling, grundaren bakom det framgångsrika sportmärket, om en minnesvärd berättelse är ”Norseman” det första som dyker upp i hennes huvud. Loppet räknas som ett av världens tuffaste triatlon och endast ett fåtal kvinnor ställer upp. Anna är en av dem.

”Det var extremt på alla sätt. Kylan och det dåliga vädret krävde helt olika åtgärder, med ombyte och varma kläder att ta av och på. Du måste ta med en egen bil som eskort och gå igenom flera sidor med regler och riktlinjer innan loppet. Här tävlar män och kvinnor på samma villkor”, berättar Anna Wretling för The Lobby Magazine.

Foto: Power Woman

Simning, cykling och löpning

The Norseman Extreme Triathlon anordnas i Norge varje år. Loppet består av olika etapper – den ena tuffare än den andra – och startar med simning i Hardangerfjorden följt av en lång cykelsträcka. Slutligen väntar ett fullt maraton som går upp till toppen av Gaustatoppen på 1883 meter över havet.

”Jag var en av sjutton kvinnor som nådde toppen i Norseman, världens tuffaste extremtriatlon. Det är något jag aldrig kommer att glömma”, fortsätter Anna.

På tio timmar och en minut klarade Anna att simma 3.8 kilometer i en iskall fjord, cykla 180 kilometer över fem bergstoppar och till sist även springa maratonsträckan på 42.2 kilometer – där de sista 17 kilometrarna är en brant stigning som deltagarna kallar för ”Zombie Hill”.

Foto: Power Woman

Ta fram din inre kraft

Att gå sin egen väg och ständigt utmana sig själv har alltid varit en stor del av Annas liv. Trots att kärleken för löpningen inte kom förrän vid 38 års ålder har den idag växt sig stark och blivit en naturlig del av hennes vardag och karriär.

Personliga utmaningar är en del av livet och är nödvändiga för att skapa en målmedvetenhet som tar dig framåt. Plötsligt har du fått ditt drömjobb, slagit personligt rekord i marklyft eller avklarat ett maraton – och bevisat en gång för alla vilken Power Woman du är.

Spana in plaggen i webshoppen här. Just nu hittar du även utvalda godbitar från Power Woman i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm.