I en storstadsmiljö kan grådassiga höstdagar lätt suga musten ur träningslusten. Som tur är finns det grymma prylar som kan väcka liv i motivationen.

Med Fitbit blir det enkelt att leva ett hälsosamt liv. Bolaget som introducerade stegräknande armband för världen för över tio år sedan kör på med samma vision: att hjälpa dig nå dina mål.

Fitbits produkter kan vara färgsprakande statements i en outfit, eller helt osynliga under träningskläderna – det är upp till dig.

Foto: Fitbit

När du spänt på dig din steg- och distansräknare plockar du fram den senaste kollektionen från Power Woman. Ett nytt set med grymma träningskläder kan göra susen för motivationen – det vet alla.

Genom stilrena plagg som sätter high performance i första rummet inbjuder Power Woman till att bryta barriärer, så nu finns det inga ursäkter för dig att dra ut på ett träningspass.

Foto: Power Woman

Strax innan du ska gå kanske du tittar ut genom fönstret och ser att det faller ett lätt duggregn. Röken bolmar från folks andetag när de passerar på gatan; det är kallt och ruggigt.

Du tvekar – men det är då du greppar mössan från Moimi och drar ut ändå, för inget ska få stoppa dig i dag.

Foto: Miomi

Trots alla förberedelser kan det ibland vara så att kroppen säger ifrån; knäet gör ont, ryggen värker – löpning eller utegym är inte att tänka på idag.

Då finns Vélosophy. Med en cykel kan du fortfarande komma ut, flåsa lite, andas friskluft och rensa hjärnan.

Foto: Vélosophy

På flera sätt är höstturer på cykeln bättre än under varmare dagar. Träden skiftar i vackra färger, höga ljud isoleras av lövtäcket och luften är ren och härlig att andas.

LÄS MER: Därför ska du cykla så ofta du kan [The Lobby Magazine] >

Höstens ruskväder må vara här, men det är ingen anledning att trappa ned på träningen.

Med hjälp av de här grymma prylarna kan hösten bli minst lika bra som sommaren – eller ännu lite bättre.

Just nu kan du upptäcka produkter från Fitbit, Power Woman, Moimi, och Vélosophy i The Lobby på Regeringsgatan 61 i centrala Stockholm.