Tid är en värdefull tillgång som kommer i begränsad upplaga och våra dagar bör fyllas med sådant som bringar lycka. Här är två aktörer som sätter smarta lösningar i rullning och underlättar din vardag så att du får tid över till annat.

Två aktörer med ett gemensamt mål

MIOO och Husqvarna är sedan en tid tillbaka en del av The Lobby-familjen. Två vitt skilda aktörer med olika affärsidéer och tjänster som delar en gemensam vision: De vill göra din vardag enklare.

MIOO – den moderna cykelverkstaden

Att inte cykla är att gå för långt, menar cykelfantasterna. Cykeln har länge använts som färdmedel och idag är den mer populär än någonsin bland både pendlare och sportnördar. Inte alls underligt med tanke på att den är enkel att parkera, billig i drift och ger daglig motion på köpet.

MIOO vill göra det enkelt att lämna bilen hemma och ta sig an dagen på cykel istället. Idén är simpel men genialisk – för en hundralapp i månaden blir du en del av stans mest flexibla och lättillgängliga cykelservice som ser till att din tvåhjuling till fordon rullar som den ska varje dag, året om.

En räddare i nöden

Som cykelpendlare förlitar du dig till fullo på din cykel som kräver omvårdnad och regelbunden service så att du på ett tryggt och säkert sätt kan ta dig från punkt A till B. En trasig cykel i kombination med ett viktigt morgonmöte slutar med stor sannolikhet endast i en stressig katastrof.

Med hjälp av MIOOs smarta tjänst slipper du oroa dig för att cykeln ska bromsa ditt vardagstempo och du kan fokusera på ditt, medan proffsen vid MIOOs service-hubar löser dina problem. Du kan även kontakta en ”Bike Buddy” som kommer till dig oavsett var i Stockholm du befinner dig.

(Foto: MIOO)

The Lobby är beläget i hjärtat av Stockholm city på Regeringsgatan 61 där hundratals cyklister passerar varje dag. Tack vare MIOO kan du nu lägga din cykels hälsa i händerna på experterna som finns på plats.

”Varje dag under sommarhalvåret cyklar över 200.000 stockholmare till jobbet och många av dem har sin hemvist i Stockholm City. The Lobby är en perfekt hub för vår verksamhet, då den ligger i hjärtat av cykelpendligen”, förklarar MIOOs grundare Tomas Grönqvist.

Husqvarna skapar självgående vardagshjältar

Ytterligare en expert som är med oss är Husqvarna. Efter 325 år av ständig innovation och smarta lösningar revolutionerar Husqvarna industrin med nya produkter som gör trädgårdsarbetet både njutbart och enkelt.

Den senaste innovationen är deras enastående robotgräsklippare som får vilken gräsklippare som helst att verka omodern. Husqvarnas Automower 435X AWD är marknadens första fyrhjulsdrivna självgående gräsklippare som styrs via mobilen och klarar sluttningar med upp till 45% lutning.

(Foto: Husqvarna)

Mer tid till sommarnöje

En välklippt gräsmatta är endast ett knapptryck iväg och plötsligt får du tid till annat medan Husqvarnas självgående klippare sköter grovjobbet. En vardagsförenklare på fyra hjul, helt enkelt.

Husqvarnas Automower 435X AWD kan bli din om du lyckas slå en hole-in-one på den uppbyggda golfbanan med perfekt gräs i The Lobby. Tävlingen avslutas den 30:e juni, så se till att du hinner med ett besök innan dess.

Testvinnare och vardagshjälte (Foto: Husqvarna)